sunnuntai 6. joulukuuta 2020

Hou Hou Hou kortti

Joulua edeltävät viikot ja marraskuu ovat kiireistä aikaa. Siksi ajattelin tehdä yksinkertaisen joulukortin.

 
Joulukorttien tekemiseen tarvitsin: tumman punaista lankaa, korttipohja A6 (luonnonvalkoinen, tumman vihreä, punainen ja harmaa taitettu), kaksipuolista askartelu teippiä (Craft Emotions easyconnect craft tape), Tim Holtz embossing ink, Ranger musta kohopulveri, Ranger Glossy accents, Dekorette hyvää joulua tekstejä, Studio light Essentials kirjain stanssi, Big Shot, Tim Holtz stamp platform, kuumailma puhallin, antistatic poder tool, Fiskars A5 giljotiini ja washi teippiä.

Aloitin teippaamalla kaksipuolista teippiä punaisen ja tumman vihreän A6 kortin taakse ja leikkaamalla näistä Big Shotilla H-, O- ja U-kirjaimia. Yhdistin aina kaksi leikattua kirjainta yhteen korostaakseni kirjaimia ja antamaan syvyyttä korttiin.

 


Trimmasin valkoista korttipohjaa, jotta taitettava harmaa korttipohja näkyisi valkoisen alta. Leimasin valkoiselle korttipohjalle embossin tekniikalla jouluiloa, käyttäen mustaa kohopulveria. Leikkasin punaisesta langasta sopivan mittaisia pätkiä. Poistan U kirjaimen takaa suojan ja liimaan langan pään kiinni kirjaimen alle ja sen jälkeen liimaan kirjaimen korttiin kiinni, haluamaani kohtaan. Kiinnitän loput kirjaimet korttipohjaan siten että punainen lanka jää niiden alle. Kiinnitä irtonaisena olevan langan pään washi teipillä kortin taakse.



Kun kaikki kirjaimet ovat kiinni kortissa laitan glossy accentia kirjaimien päälle ja annan kuivua, näin kirjaimista tulee kiiltäviä. Kun kirjaimet ovat kuivuneet kiinnitän valkoisen korttipohjan harmaan päälle ja kortti on valmis. Sisälle voi kirjoittaa oman joulutervehdyksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti